• ILOA PÄIVÄÄN
  • Ajanvaraus avoinna 24/7
  • Lahjakortit hierontaan
  • ehokeho.turku@gmail.com
  • ePassi Hyvinvointi, Edenred hierontaetu, Smartum
  • ILOA PÄIVÄÄN
  • Ajanvaraus avoinna 24/7
  • Lahjakortit hierontaan
  • ehokeho.turku@gmail.com
  • ePassi Hyvinvointi, Edenred hierontaetu, Smartum
Kuva Piiasta

Piia

Piia -Pääyrittäjänä 1.12.2023 alkaen.

Piia on koulutettu hieroja, urheiluhieroja, lähihoitaja, personal trainer, vaimo ja äiti. Hierojaksi hän on valmistunut 2016, ja sitä tehnytkin sen jälkeen tauotta. Keväällä 2023 Piia kävi täydentämässä oppejaan purentalihaskoulutuksessa. Muutenkin hän käy vähän väliä kursseilla, jotka tukevat hierojan ammattia.

"Hieronta tyylini on asiakkaiden mukaan "vakaa", "hyvällä paineella" ja "miten löydätkin niin kipeitä kohtia". Luonteeltani olen aika rempseä ja puhelias (osaan olla myös tarvittaessa hiljaa) ja ratkaisukeskeinen, eli työssäni en tahdo pelkästään lievittää kipuja/jumeja vaan myös löytää niiden alkusyyt. Pidän luonnosta, lukemisesta, käsitöistä ja oivaltamisesta, töissä tauot kulutan lukemalla ammattikirjallisuutta ja -tutkimuksia, joiden avulla ylläpidän ammattitaitoani. Olen aika uusi varsinais-suomalainen, sillä Turkuun muutimme 2018, kotoisin olen Pohjanmaalta ja sen saattaa myös huomata. "

Saa seurata somessa: Facebook: Hoitola Ehokeho Turku

IG: @hoitolaehokehoturku

Marlenen kuva

Marlene

Marlene

Koulutettu hieroja ja urheiluhieroja, valmistunut Tampereen urheiluhierojakoulusta vuonna 2015. Valmistumisen jälkeen Marlene on lisäkouluttautunut opiskelemalla thaihierontaa sekä kuumakivihierontaa ja tällä hetkellä tekee hierontaa osa-aikaisesti psykologian opintojen ja joogaopettajakoulutuksen ohella. Hieronnoissaan hän soveltaa mm. klassisen hieronnan otteita, erilaisia mobilisoivia tekniikoita, passiivisia venytyksiä ja thaihierontatekniikoita asiakkaan tarpeiden mukaan.

"Ohjeistan asiakkaille tarvittaessa myös erilaisia harjoitteita ja venytyksiä. Hierontahoitojen tekeminen on mielestäni todella palkitsevaa ja ihaninta on se, kun selvitämme yhdessä asiakkaan kanssa millaista hierontaa hän kaipaisi ja hoidon avulla asiakas saa toivomaansa apua, esimerkiksi lievitystä kipuihin, liikeratoja laajennettua sekä rentoutuneen ja paremman olon.

Liikunta on ollut aina merkittävä osa elämääni ja tällä hetkellä harrastan krav magaa, tanssia, joogaa ja tykkään liikkua paljon luonnossa. Tervetuloa hierontaan!"

Nykyään paikalla Piian Lapinkoira Freki. Freki on vasta yksi vuotias, joten hän saattaa vielä olla liian innokas tervehtijä, mutta muuten tottelevainen ja rauhallinen otus, joka yleensä nukkuu häkissään.

-Muista ilmoittaa jos et halua koiran olevan paikalla tullessasi. Tervehtimisluvan kysyn aina erikseen.

Kuvassa ex-vastaanottoapulaiset ja Elli.

Jos et missään nimessä halua koirien olevan edes vastaanotolla tullessasi, ilmoitathan siitä ajanvarauksen yhteydessä!