• ILOA PÄIVÄÄN
  • Ajanvaraus avoinna 24/7
  • Lahjakortit hierontaan
  • hoitolaehokeho@gmail.com
  • ePassi Hyvinvointi, Edenred hierontaetu
  • ILOA PÄIVÄÄN
  • Ajanvaraus avoinna 24/7
  • Lahjakortit hierontaan
  • hoitolaehokeho@gmail.com
  • ePassi Hyvinvointi, Edenred hierontaetu
Elli ja koirat

Elli, Hoitolan perustaja

"Päivä toisensa jälkeen nautin suunnattomasti työstäni hierojana. Ammatissa ei koskaan tule olemaan valmis ja yksikään hieronta eikä hierottava ole täysin samanlaisia keskenään.

On ihana nähdä ja kuulla, kuinka hoitoni on auttanut ihmisiä voimaan paremmin.

Mikään yli-ihminen en kuitenkaan koe olevani, joten tarvittaessa ohjaan asiakkaan lääkärin ja/tai muun ammattilaisen pakeille.

Luonto ja eläimet ovat aina olleet minulle tärkeitä. Ja lähes kaikki vapaa-aikani kuluukin koirieni parissa milloin missäkin ulkona. Koirat ovatkin vieneet minua valjakkoharrastuksen myötä lähemmäksi luontoa, kuin olisin osannut uskoa. Valjakkotouhuistamme voit katsoa lisää facebookista ja instagramista.

Puhelimeen vastaamisessa olen huono. Laita siis rohkeasti soittopyyntö, niin otan yhteyttä kun hetki on sopiva.

Nähdään vastaanotolla!"

(Äitiysvapaalla 1.12.2022 alkaen)

Kuva Piiasta

Piia

Piia

Piia on koulutettu hieroja, urheiluhieroja, lähihoitaja, personal trainer, vaimo ja äiti. Hierojaksi hän on valmistunut 2016, ja sitä tehnytkin sen jälkeen tauotta. Keväällä 2023 Piia kävi täydentämässä oppejaan purentalihaskoulutuksessa.

"Hieronta tyylini on asiakkaiden mukaan "vakaa", "hyvällä paineella" ja "miten löydätkin niin kipeitä kohtia". Luonteeltani olen aika rempseä ja puhelias (osaan olla myös tarvittaessa hiljaa) ja ratkaisukeskeinen, eli työssäni en tahdo pelkästään lievittää kipuja/jumeja vaan myös löytää niiden alkusyyt. Pidän luonnosta, lukemisesta, käsitöistä ja oivaltamisesta, töissä tauot kulutan lukemalla ammattikirjallisuutta ja -tutkimuksia, joiden avulla ylläpidän ammattitaitoani. Olen aika uusi Varsinais-suomalainen, sillä Turkuun muutimme nelisen vuotta sitten, kotoisin olen Pohjanmaalta ja sen saattaa myös huomata. "

Saa seurata somessa: @hieroja.piiaforsberg (Instagram) tai Koulutettu hieroja Piia Forsberg (facebook)

Marlenen kuva

Marlene

Marlene

Koulutettu hieroja ja urheiluhieroja, valmistunut Tampereen urheiluhierojakoulusta vuonna 2015. Valmistumisen jälkeen Marlene on lisäkouluttautunut opiskelemalla thaihierontaa sekä kuumakivihierontaa ja tällä hetkellä tekee hierontaa osa-aikaisesti psykologian opintojen ja joogaopettajakoulutuksen ohella. Hieronnoissaan hän soveltaa mm. klassisen hieronnan otteita, erilaisia mobilisoivia tekniikoita, passiivisia venytyksiä ja thaihierontatekniikoita asiakkaan tarpeiden mukaan.

"Ohjeistan asiakkaille tarvittaessa myös erilaisia harjoitteita ja venytyksiä. Hierontahoitojen tekeminen on mielestäni todella palkitsevaa ja ihaninta on se, kun selvitämme yhdessä asiakkaan kanssa millaista hierontaa hän kaipaisi ja hoidon avulla asiakas saa toivomaansa apua, esimerkiksi lievitystä kipuihin, liikeratoja laajennettua sekä rentoutuneen ja paremman olon.

Liikunta on ollut aina merkittävä osa elämääni ja tällä hetkellä harrastan krav magaa, tanssia, joogaa ja tykkään liikkua paljon luonnossa. Tervetuloa hierontaan!"

Vastaanottoapulaiset vanhimmasta nuorimpaan: Zelda, Xena sekä sisarukset Peppi ja Pikku Myy. Kaikki ovat pennusta asti kokeneita ns. epävirallisia terapiakoiria. Rodultaan koirat ovat kaikki siperianhuskeja. Xena on Pepin ja Myyn emä.

Vastaanotolla koirat useimmiten lepäävät omissa mökeissään tai milloin missäkin nurkassa. Saattavat nuo joskus innostua tervehtimäänkin, mutta se tehdään ainoastaan luvan kanssa.

Jos et missään nimessä halua koirien olevan edes vastaanotolla tullessasi, ilmoitathan siitä ajanvarauksen yhteydessä!