• ILOA PÄIVÄÄN
  • Ajanvaraus avoinna 24/7
  • Lahjakortit hierontaan
  • ehokeho.turku@gmail.com
  • ePassi Hyvinvointi, Edenred hierontaetu, Smartum
  • ILOA PÄIVÄÄN
  • Ajanvaraus avoinna 24/7
  • Lahjakortit hierontaan
  • ehokeho.turku@gmail.com
  • ePassi Hyvinvointi, Edenred hierontaetu, Smartum

Yrityksen historiaa

Valmistuin hierojaksi Turun Hieronta-Akatemiasta kesällä '07 ja toiminimen päätin perustaa elokuussa. Loppuvuodesta kävin suorittamassa vauva- ja urheiluhierontakurssin. Huhtikuussa '10 suoritin Turun Hieronta-Akatemiassa jäsenkorjauskurssin. Syksyllä '10 suoritin Hieronta-Akatemiassa hierojan näyttötutkinnon, josta sain koulutetun hierojan pätevyyden.

Tammikuussa ´11 aloitin työt osoitteessa Vanha Hämeentie 18, aiemmin työskentelin kotona.

Elokuussa '12 suoritin Bodytechin järjestämän kinesioteippauksen peruskoulutuksen.

Syystalvella '13 valmistuin Trainer4you -konseptin koulutuksesta Personal Traineriksi. Toiminimi Elli Pärssinen muuttui jouluna '13 Hoitola EhoKehoksi.

Syksyllä '14 osallistuin Trainer4you -konseptin Myofaskiaalisen harjoittelun koulutukseen. Elokuussa '15 osallistuin Turun Hieronta-akatemiassa Mika Pihlmanin pitämään Triggerpisteet ja lihaskalvokiputilat -koulutukseen.

Huhtikuussa '16 suoritin Turun Hieronta-akatemiassa fysioterapeutti Terhi Elon (www.organicspirit.fi ) kouluttaman Raskaushieronta-kurssin.

Syksyllä '17 juhlittiin kymmenvuotista taivalta hierojana ja marraskuussa '17 Hoitola EhoKeho muutti uusiin tiloihin osoitteeseen Nummenpuistokatu 9, Turku.

Kesällä '18 liikkeessä tehtiin remppaa ja entinen parturi-kampaamo Marbella muutti muotoaan kahden huoneen hoitolaksi. Remontti tosin edelleen odottaa valmistumistaan... :) Lisäksi EhoKeho ja PTM-Wellness starttasivat yhteistyön Piian aloittaessa työt hoitolassa.

Kevät '20 toi mukanaan poikkeusajan koronaepidemian myötä ja kalenterin hetkeksi tyhjennyttyä oli aikaa pohtia elämää. Luonto on ollut itselleni aina todella tärkeä elementti elämässäni ja kevään aikana siitä sai nauttia paljon.

Sen lisäksi kotimaisuus on ollut pitkään korkealla arvomaailmassani ja siitä se ajatus sitten lähti verkkokaupan perustamiseenkin, kun halu auttaa kanssayrittäjiä poikkeustilan aikana oli suuri.

Luonkosin tuotteisiin sain ystävältä suosituksen ja pidin erittäin paljon tuotteiden lisäksi ajatuksesta, että tuotteet tulevat läheltä itseäni. Tuotteet itsessään olivat rakkautta ensisilmäyksellä ja olo on ollut erittäin DELICIOUS! Olen ollut lähes koko hierojan urani ajan mukana Foreverliving Productsissa jälleenmyyjänä ja saanut sieltä todella paljon hyvää elämääni niin tuotteiden kuin ihmisten muodossa. Yksi näistä ihmisistä, Kirsi, lanseerasikin '19 ystävänsä kanssa ArcticVet™- tuotesarjan, mihin keväällä julkaistiin uutena tuotteena käsidesi. Ja kun vielä olin pitkään halunnut lähteä kokeilemaan palashampoota, sain suosituksen Luoto Cosmeticsin tuotteista ja avot, paketti olikin kasassa! Mikä parasta, kaikki nämä kolme tuoteperhettä tulevat läheltä. Tai oikeastaan parasta ovat tietenkin itse tuotteet!

Matkani Foreverin kanssa on ollut kuitenkin pitkä ja suhteemme on jatkuva edelleenkin, koska yhtäkaikki siellä on itselleni muutamia erittäin hyväksi havaittuja suosikkituotteita. Sääntöjen puitteissa kyseisiä tuotteita ei kuitenkaan sovi myydä verkkokaupassa vaan niitä on ainoastaan mahdollista etukäteen tilattuna noutaa Hoitolasta paikanpäältä. Tuotteista saat lisätietoa www.foreverliving.fi .

Talvella '20-'21 toteutimme perheeni kanssa pitkäaikaisen haaveemme ja lähdimme kolmeksi kuukaudeksi Syötteelle, Pudasjärvelle talven perään. Sen myötä saimme Hoitolaan vahvistukseksi Markku "Make" Litmasen marraskuussa '20. Putiikki oli hyvissä käsissä talven yli Piian ja Maken hoitaessa hommat Turussa ja itse pidin vastaanottoa auki Kide Hotellilla Iso-Syötteen juurella.

Vuodet '22-'23 olivat isojen muutosten vuosia. Make keskittyi opiskeluiden pariin ja jätti meidät "likat" jatkamaan hommia. Maken tilalle saimme kuitenkin ihanan Marlenen syksyllä '22. Isoin muutos niin Hoitolan kuin henkilökohtaisen elämäni osalta kasvoi sisälläni ja joulukuussa '22 jäin vanhempainvapaalle Piian ottaessa putiikista päävastuun. Tätä kirjoittaessani liikutus valtaa mielen, niin kiitollinen olen Piian ja Marlenen olemassaolosta ja miten ihana on voida luottaa "oma lapsensa" toisten osaaviin käsiin. Melkoisen iso muutos osaltani oli myös se, että muutimme perheeni kanssa Kuopioon ja aloitin yliopisto-opiskelut ravitsemustieteen parissa.

Heipataan, kun tavataan!

- Elli Lammela

Kuva Christa Lundgren

Kuva Christa Lundgren